
Vinuri de excepție și experiențe memorabile de la SERVE
SERVE este mai mult decât o cramă, este ca o poveste cu gust. În 1994, Contele Guy Tyrel de Poix și soția sa, Mihaela Tyrel de Poix, au pus bazele cramei, fiind prima cramă privată din România. Cu o istorie de aproape 30 de ani în spate și un terroir unic în Ceptura (la o oră de București), aducem în fiecare sticlă de vin un strop din această magie. Pentru noi, fiecare vin este rezultatul pasiunii pentru loc, vie, oameni și a unei experiențe bogate în arta vinificației, cu grijă față de tradiție și calitate.
.png)

Vinuri de excepție și experiențe memorabile de la SERVE
SERVE este mult decât o cramă, este ca o poveste cu gust. În 1994, Contele Guy Tyrel de Poix și soția sa, Mihaela Tyrel de Poix, au pus bazele cramei, fiind prima cramă privată din România. Cu o istorie de aproape 30 de ani în spate și un terroir unic în Ceptura (la o oră de București), aducem în fiecare sticlă de vin un strop din această magie. Pentru noi, fiecare vin este rezultatul pasiunii pentru loc, vie, oameni și a unei experiențe bogate în arta vinificației, cu grijă față de tradiție și calitate.

Vinuri românești de excepție
Vinul unește suflete, gânduri, cuvinte rostite sau nu. Vinul este o metaforă a legăturii dintre oameni, este un elixir al cunoașterii și al descoperirii totodată.
Explorează gamele noastre: Cuvée, Magnum, Terra Romana, SERVE, Rezerva Contelui, Nasul Nobil, Vinul Cavalerului.
-337.jpg)
-40.jpg)
-183.jpg)
-26.jpg)
-135.jpg)
-484.jpg)
-477.jpg)
-459.jpg)

Degustări de vinuri la Crama SERVE
Suntem încântați să vă arătăm ce înseamnă pentru noi cei aproape 30 de ani de experiență în frumoasa lume a viilor și vinurilor! La Crama SERVE din Ceptura vă prezentăm unde și cum facem vinurile, cum îngrijim viile, cum valorificăm terroir-ul și vă invităm la degustări personalizate, destinate grupurilor organizate.
-198.jpg)
-195.jpg)
-264.jpg)
-57.jpg)
-142.jpg)
-201.jpg)
-92.jpg)


.webp)
.webp)

.webp)
.webp)
.webp)

.webp)
Blending Experience la Crama SERVE
Descoperă lumea vinificației la Crama SERVE din Ceptura și devino oenolog pentru o zi! În cadrul acestui eveniment ai ocazia de a învăța cum se asamblează un vin de excepție, având la dispoziție toate instrumentele necesare pentru amestecare. Îți creezi singur propriul vin care să te reprezinte și te bucuri de o experiență inedită! Evenimentele Blending Experience sunt destinate grupurilor de maximum 24 de persoane.

Contactează-ne!
Dacă dorești o ofertă personalizată, contactează-ne sau completează formularul de mai jos:
Ramona Badea
Brand Partnership Manager

Vinuri de excepție și experiențe memorabile de la SERVE
SERVE este mai mult decât o cramă, este ca o poveste cu gust. În 1994, Contele Guy Tyrel de Poix și soția sa, Mihaela Tyrel de Poix, au pus bazele cramei, fiind prima cramă privată din România. Cu o istorie de aproape 30 de ani în spate și un terroir unic în Ceptura (la o oră de București), aducem în fiecare sticlă de vin un strop din această magie. Pentru noi, fiecare vin este rezultatul pasiunii pentru loc, vie, oameni și a unei experiențe bogate în arta vinificației, cu grijă față de tradiție și calitate.